Senaste inläggen

Av Lena Persson - 3 juni 2012 22:41

har innehållit lite av varje...har haft avslutning på rallymix kursen och viltspår..roligt att se alla framsteg.


har lagt spår till våra hundar med, körde igår viltspår till Findus och Figaro, de fixade det bra men det var inte lätt eftersom det blåste bra mycket, men ingen tvekan när de kom fram till klöven.


Idag har vi varit i Norrköping eller rättare sagt i sörsjön på östras lapphundsutställning, Juno var med i valpklassen "Perssons Foxy" de är så duktiga hon och Maja, fick väldigt bra kritik av domaren. Vi var inte kvar så länge för det var väldigt kallt, tyvärr.


Sedan har jag träffat Felix, Hugo och Eddie ikväll och lagt några små spår till dem, de fixade dem bra med.


Har fått lite bilder från Alexandra i Norge på Cleo, "Perssons Fanta" verkar som flera av valparna tycker om att bada, de vin har här älskar det med.

Här kommer lite bilder på cleo.

               

ANNONS
Av Lena Persson - 22 maj 2012 22:34

växer för fullt både i kropp och päls, vill vara med överallt. Här kommer lite bilder på dem det kommer fler under veckan men delar upp dem så inte alla kommer på en gång.


bröderna bus..

                     


ANNONS
Av Lena Persson - 14 maj 2012 20:48

om lite av det som har hänt de sista veckorna, har varit väldigt mycket roligt men även lite jobbiga saker.


tar lite bilder först, har fått bilder av Tone i Norge på flingan, här bjuder de på sitt liv.

         

Härlig bild när hon ålöjer fram i snön.


Har också fått lite bilder från Maja på Juno, lite från utställningen, man ser verkligen vilken bra kontakt de har.

           

Här ligger hon i väntan på finalen med sina kompisar.


Vill också gratta Cecilia som var över till Danmark  och ställde sina pojkar för några helger sedan och hon och Douglas tog BIR och cert där. bra jobbat.


Hade en prova på dag förra helgen och den var välbesökt, mycket mer folk än jag kunde tro skulle komma och ändå var det flera som jag visste hade tänkt komma men inte kunde. men jättekul att det kom så många. Kommer att bli lite mer saker framöver, men mer info kommer på min företags hemsida www.hundsparetbirba.se  men det dröjer några dagar innan jag hinner uppdatera den. har jobbat flera långa dagar nu så hinner inte med än.


Lite bilder från dagen,  detta var en liten del av alla som kom.Findus och Figaro var med en stund.De fick prova på rallylydnad och det fixade de bra, med lite muta.

   


Var uppe i Enköping under tre dagar förra veckan och fick till mig en massa nytt som man bara vill börja prova, så tanke verksamheten är igång för fullt med att planera.


Till sist en jobbig sak, Bamse finns inte hos oss mer. Jobbigt att både prata om det och tänka på det, han hann nästan fylla 11 år, men tyvärr är det sånt man står inför hur gärna man vill slippa, för även om många kan tycka att man har många hundar så har de alla en egen plats här hos oss och alla lämnar ett tomrum efter sig.


       


Men Humlan har piggnat till och mår bra..lite av detr som har hänt de sista två veckorna, har nog missat en hel del men det får jag ta igen nästa gång.Av Lena Persson - 30 april 2012 23:15

       

 BIR Valp blev det först, Juno mest intresserad om det går att bita i rosetten..fick ett mjukisdjur att bita på istället.

 

Sedan blev det BIS valp, roligt att få vara på plats och se det.

      

Av Lena Persson - 29 april 2012 21:40

Perssons Foxy som blev Bis valp idag på utställningen på Hultsfreds brukshundklubb, ni var så duktiga, hade väldigt bra kontakt och focus på varandra.

Imponerad att hon orkade med en heldag, hon är ju inte mer än 4,5 månader.

Lycka till i fortsättningen.


Skulle ha satt in lite bilder här från dagen men det har varit tre intensiva dagar så jag har inte hunnit eller orkat laddat upp dem, men de kommer snart.

Men väldigt roliga dagar, för även m det är fullt upp med allt omkring en utställning så är det så kul att göra det.


Men nu är det nog dags att sova, en intensiv vecka blir det denna vecka med, vad det verkar om det inte är för dåligt väder så kommer det fler än jag på lördag.


jag kommer ha en heldag i hembygdsparken där man får reda på lite om vad man kan aktivera sin hund med och även prova på.

Av Lena Persson - 28 april 2012 20:38

har det varit idag, stort tack till ni som kom, tyvärr så blev det "bara" finska lapphundar, hade varit kul med några av våra andra raser, men svårt att nå ut till alla. men jag tyckte det var härligt att träffa er alla. Vi han med att bara prata med varandra och gå en tipspromenad med lapphundsfrågor som marianne hade snickrat ihop.


Delade vi upp oss en grupp följde med Marianne och lade spår och en följde mig och provade på rallymix. Lite bilder på rallymix gruppen.

            

Här kommer lite bilder på spårgänget.

                   

Har ett par små trötta grabbar här ikväll..det har varit en intensiv dag för dem, för mig också har varit lite styr ett par dagar inför utställningen i morgon. så det får bli tidig kväll , ikväll om jag ska komma upp och hinna med att vara på bruks vid 7 imorgon. Men det som är kul går bra eller hur..


sedan blir det att ladda om för nästa lördag.


Av Lena Persson - 24 april 2012 21:57

har lapphundsträff här i hultsfred den 28 april, vi  träffas vid klockan 13.00 vid hultsfreds brukshundsklubb. Det är en träff för våra tre lapphundsraser, finsk lapphund, svensk lapphund och laspk vallhund.


Annars lite kort bara om läget just nu.


Humlan har såret läkt bra på och ännu är hon pigg, hoppas bara det håller i sig.


annars är det fullt upp med allt, ska försöka lägga lite spår till hundarna nu i veckan. Har varit lite seg ett tag så det har inte blivit så mycket som jag har velat, men så är det ibland.
Av Lena Persson - 8 april 2012 22:04

från Mustis familj, de har varit över till Bornholm, och vi har fått lite fina bilder från dem..

       

åka båt var inga problem. Men fisken ser hon ut att vara lite misstänksam mot till att börja med.  
Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok

Följ bloggen

Följ perssons med Blogkeen
Följ perssons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se