Senaste inläggen

Av Lena Persson - 31 januari 2011 22:29

Inget verkar det som.    Men så är det inte. Vi håller på med rätt mycket för tillfället. Så att skriva här blir inte så ofta.


Har börjat lägga in på min företags sida, så i slutet av veckan hoppas jag att jag har den uppe, men känns som den ska kunna funka. Martina har lagt grundmallen på den, sedan är vi nog båda och försöker få in lite på den.


Har flera kurser som jag har tänkt att ha, men många spår kurser och de får vänta tills lite längre fram.När vi ser marken igen.

 Eftersom jag har flera utbildningar på gång både privat och i jobbet, så kommer jag inte ha så mycket kurser i vår, utan i mitten av maj kan jag nog komma igång med lite mer. Men kurserna  kommer att finnas på hemsidan när den kommer upp.


Har bokat lite boende för att ha någonstans att bo när jag ska gå utbildningar nu i vår och i sommar.

Anders följer med den veckan jag ska upp till Åre i juli, blir vår semester.  


Har planer på att ha ett helgläger för våra valpköpare i sommar, Cecilia

har lovat att hjälpa till med det. Hon har mycket bra idéer, så det kommer att erbjudas lite av varje, kommer att skicka info till alla.


Detta var en liten del av det vi har pysslat med. Förutom allt annat som sköta om och aktivera hundarna, jobba, studera, ta hand om hus och hem m.m men det är ju sådant som man gör varje dag.


Hundarna älskar snö, men jag börjar tycka att man är väl begränsad, finns inte så många sträckor att gå här, men jag får väl ge mig till tåls ett tag till, men längtar efter när man kan börja lägga ordentliga spår igen.


Sedan är det ju lite smått på gång lite här och där, Cecilias Douglas "Perssons Clabbe", har 2 kullar på gång. Och Jessikas Aliz "Perssons Beauty" väntar valpar.


Har fått lite fina bilder och filmer skickade, ska försöka få upp dem snart.
ANNONS
Av Lena Persson - 24 januari 2011 18:30

Ja idag är Charizma och hennes syskon 3 år..Sätter in lite bilder från deras första veckor.        

Det var en kull med bara små bruna valpar.


Det blir inget mer skrivet här idag. Har massor att läsa till på onsdag, blir tufft att hinna med att läsa allt som jag ska, men det verkar vara en bra utbildning på alla sätt. Ska bli kul att vara med på den. Även om det är en heldag i Kalmar varje vecka.  

ANNONS
Av Lena Persson - 18 januari 2011 22:30

Men väldigt lärorika och bra dagar. Får alltid lite extra energi efter ett par dagar där uppe med bra och intressant undervisning och härliga människor. Nu vill man bara börja prova det mer praktiskt, och tankarna går redan igång på vad jag ska träna,vem och hur kedjorna ska se ut..det är lite tankejobb innan.


 Martina har börjat med min företags sida, så snart kan jag få upp den förhoppningsvis..även om jag bara kommer att ha så mycket kurser till att börja med, tiden räcker inte till.


Och i morgon börjar en annan utbildning i Kalmar som ska bli spännade att se hur den utvecklar sig...men den är inom mitt andra jobb.


Jag kommer att fortsätta med valpkursen snart. Men klicker kurs som jag har tänkt att ha väntar jag med till lite längre fram om jag inte hittar en lokal...spårkursen blir också lite längre fram..


Men har en massa ideer på nya spännade kurser som man skulle kunna ha men får se hur det kan bli med det.

Av Lena Persson - 15 januari 2011 18:23

Ja det kommer några bilder här, Simon tog några innan han åkte ner till Åhus förra veckan..Har också uppdaterat länken på filmen på BB Lord Nobell. Husse ändrade lite och jag har inte hunnit ändrat det på sidan..

  DEVIL..   DEVIL LETAR I SNÖN    DEVIL 

HÄR INSER NOG DEVIL ATT DET ÄR SVÅRT ATT KOMMA FRAM..

  

WATITZII   DEVIL OCH WATITZI   WATITZI FÖRSVINNER NÄSTAN I SNÖN, INTE LÄTT ATT VARA LITEN..   CONTI OCH DIZA   DIZA   SAFIIRI   SAFIIFI   BIRBA,CITCA,NOVA,HUMLAN OCH DIZA   EN HÖG MED LAPPHUNDAR   DET ÄR BARA PÅ LEK..ÄVEN OM MÅNGA TROR ANNAT OM MAN BARA SER EN BILD DIZA,SAFIIRI OCH NOVA...   CHARIZMA,DIZA,NOVA OCH SAFIIRI

ELECTRA OCH DIZA 

   

NOVA

  DIZA   HUMLAN   CHARIZMA

CITCA.Lite bilder på några av våra hundar..som ni kan se så är det lite hund att borsta, för de fäller rejält en del av dem..vi har också haft  några av tikarna som har löpt, för det gör de inte samtidigt..


Hoppas att vädret är med mig lite ett par dagar, för jag åker upp till Enköping   imorgon för ett par dagar kurs ska bli kul ,ser verkligen fram mot det..Sedan bär det av mot Kalmar på onsdag för en utbildning som kommer att hålla på en dag i veckan hela året inom jobbet, är väldigt nyfiken på vad den innehåller och hur det är....

Av Lena Persson - 5 januari 2011 20:50

Kanske dags att uppdatera lite..dagarna springer iväg..men känns som man inte hinner med som man vill. Har inte helt fått tillbaka orken sedan jag var sjuk, eller om det är solbristen som gör att jag är trött. Har massor av ideer och vilja men orken finns inte till för allt ännu..men , men , det är väl bara att ge allt lite tid..


Har fått en film tillskickad mig..på  BB Lord Nobell. Visst ser det härligt ut.

Måste också tipsa om en sida, där det finns fina bilder..Haiwa finns med och shiva (diva) och donna. Och en massa annat fint.

www.emmajansson.se/


Har börjat lite med vårens kurser, blir inte så mycket, men lite blir det.

Är inte nöjd med hemsidan som jag har till företaget men, håller på med att försöka få till en annan, fast alla har så mycket fasta mallar och ramar, jag vill kunna bestämma mer själv. har tjatat på dottern om hjälp, men det är nog bäst att försöka själv, annars klarar jag väl inte av att sköta den..

Av Lena Persson - 24 december 2010 11:03

  Diza och Nova

safiiri


Här har vi haft en förkylnings bacill som har härjat runt de senaste veckorna, förhoppningsvis är vi krya alla till nyår..men allt går på halvfart..men kan vara bra det med..ha en lugn och skön jul alla, de tänker vi ha..  

Av Lena Persson - 11 december 2010 19:35

Här rullar allt på som vanligt, har varit mycket jobb och då är det mitt ordinare jobb som har tagit mycket tid och energi, men så är det ju. Jag har turen att ha ett jobb som jag trivs väldigt bra med men ibland är det många och långa dagar, som tur är har jag många hemma som kan ta hand om djuren och gör det med.

 

Annars så känns det som vinter har kommit för att stanna, även idag har det snöat och verkar inte vilja sluta med det. Men det har varit en skön dag idag, bara ett par minus ute, lite skillnad igår när det blev kallare och kallare framåt kvällen. Det tråkiga är att man är rätt begränsad, svårt att komma fram så det blir ingen större variation på promenaderna.

 

Framåt kvällen idag var Anders och jag ute med Watitzi och Devil, försökte få till några kort på honom, men det var inte lätt och lite för mörkt var det med, plus att det snöade så jag får väl göra ett försök igen. För jag tänkte sätta ut ett par bilder på Devil, för vi letar ett hem till honom. Vi letar efter ett hem där det finns tid för honom, trygghet, vill ha arbets uppgifter. Så är det någon som vet någon som letar efter en hund på ett par år, hör av er.

Devil 2 år.


Har fått bilder från Norge på Elvis som jag säger, eller Tarkka som han heter numera, allt verkar fungera bara bra. har också fått bilder från Jessica som har Eroz. 

      Här är det bilder på Elvis, eller tarkka som han heter nu.

     Och här kommer det bilder på Eroz.

eftersom vi har fått lägga spårningen åt sidan lite så får man ju försöka hitta på lite annat...så har plockat fram klickern lite mer för att träna både mig och hundarna..men tror att det är jag som behöver mest träning..Har också dammat av massagekunskaperna, har ju tänkt fortsätta den utbildningen någon dag..men inte riktigt ännu, men det behövs en uppfräsching av det jag har lärt mig, helt klart, men jag har ju många att träna på och alla vill ställa upp.


Till nästa helg hoppas jag att vi kan komma iväg till stockholm på utställningen där, men får se hur det blir med det framåt helgen.

Av Lena Persson - 27 november 2010 20:37

Här kommer en liten glimt från valpträffen, en kort film tagen med en kamera, eftersom inte videokameran ville funka, att det bara var att ställa in datum och tid för att få den att funka var ju lite för lätt, så vi inte ens kom ihåg att den funkar så.

Vi hade inte det bästa vädret, det var regningt kallt och blåsigt. Så det gör ju inte bilden bättre.Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok

Följ bloggen

Följ perssons med Blogkeen
Följ perssons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se