Senaste inläggen

Av Lena Persson - 22 april 2011 22:22

Härligt att solen och värmen är här..Björkarna har slagit ut, känns som det är på rätt väg. jag älskar sol och värme.


har inte hunnit skriva mycket här den sista tiden, fullt upp med allt. Har hunnit med att köra några spårkurser och har några till på gång. Så motiverade och engagerade ägare och hundar som verkligen har tyckt att det har varit kul.


Har ett par gånger kvar på valpkursen..vilka framsteg de har gjort. Så snart startar jag upp en ny valpkurs, rallylydnad är också på gång.


Har också satt lite egna mål, så det är bara att börja skriva träningsdagbok, så jag har lite koll på mig..kan verkligen rekommendera det, bra att se vad som har funkat och vad som funkar mindre bra. Hur, var och när.ANNONS
Av Lena Persson - 4 april 2011 20:59

Sätter in lite bilder från när de var små.

                Annars rullar det på för fullt, har varit på resande fot rätt mycket den sista tiden och mer blir det den närmaste tiden..men har hunnit starta upp lite kurser, mest spår, men även valp och klicker. Imorgon ska det bli ID-spår på kvällen. skönt att kvällarna är ljusa rätt länge nu.

ANNONS
Av Lena Persson - 14 mars 2011 08:21

Har det varit. fredag till söndag har jag klippt, badat och fönat hundar. Men så kul. Har redan provat på flera raser och olika klippningar. Pudeltassar är lite pill att få fram med maskin. Tur att man är van vid att det kan vara långa intensiva dagar på jobbet och man knappt hinner äta för så var det, var att försöka få i sig lite i farten. Alla tre dagarna var intensiva, men lördagen var längst med 10 timmars pass. Men man tänker inte på att man håller på så länge. väldigt givande helg.

 

Börjar starta upp med några kurser nu, valp och spår kommer igång i slutet av mars. Klickerkursen är full så den startar jag denna vecka.

 

Nu väntar jobbet, hundarna rastade och mätta.

Av Lena Persson - 5 mars 2011 20:00

Har fått igång lite kreativitet, vilka möjligheter det finns.  men när jag inser att jag inte har möjlighet själv med att förverkla mina ideér, för tiden inte räcker till. men har väldigt duktiga och kreativa människor i min närhet, så har jag fått jobba för att mina tankar ska kännas bra för flera..  Och har lyckas med det, så nu är det hög aktivitet för att komma vidare..när vi har  kommit en bit på väg med allt så kommer jag att lägga in mer här..men än är det rätt mycket jobb och planering.


Håller på ikväll med att lägga in bilder från kort till usb minne, lägger in några gamla kort på Birba, Citca och Conti från hösten/vintern 2001 , Elsa är med på något med. Sedan en bild på Denver från 2002..


          

Av Lena Persson - 28 februari 2011 14:32

Hann jag med igår, Martin och jag var med Simon ner till Åhus..Det är fortfarande vinter neråt med, men blev lite avundsjuk på att det lite överallt på resan neråt var snöfritt, även om det var kallt så fanns det öppna fält utan snö. men snart har det väl försvunnit här med, för nu är jag mer än nöjd med snön.


Idag har jag varit och kollat på lokal, så nu är det att väga för och nackdelar för att komma fram till vad jag ska bygga vidare på. Mycket att tänka på.


I torsdags kväll ringde veterinären, vi måste åka och röntga om Devil, plåtarna var inte helt bra. Så nu gäller det att få in det någonstans med.Av Lena Persson - 22 februari 2011 11:33

Ja, det är lite av varje. Först ett stort grattis till Cecilia som tillsammans med Bex "Perssons Atlas" tog hem delad första plats, Årets Bargi..och Douglas "Perssons Clabbe" på 6:dje plats..Och inte nog med det, utan med Bex, en 3:dje plats och Douglas en 4:dje plats på årets agilityhund..detta är inom lapphundsklubben. Mer info om det finns på svenska lapphundsklubbens sida, där finns alla som har placerat sig..Grattis.

Och inte nog med det, Douglas blev också den mest vinst rikast hane i södra distriktet förra året.


Har hållit på och försökt få till företags sidan, har kommit en bit på väg, men lite kvar att göra..men här är adressen. www.hundsparetbirba.se  


Har lite mer planer med företaget får se om det går att lösa, men är en bit på väg..


Av Lena Persson - 13 februari 2011 11:30

Kom på att jag hade lovat att skicka bilder på Roda till hennes uppfödare, och det är ett tags sedan vi träffades sist. eller några månader iallafall..jag började leta på de skivor jag har sparat, något som jag är lite dålig på, har haft några datorer som har lagt av och ändå är jag dålig på att spara, det är väl så att man lär sig inte av sina misstag jämt..jag var ju smart tyckte jag och sparade bilder och dokument på en extern hårddisk..och hur gick det, jo jag hade laddat upp några bilder och glömt dra ur sladden, så åskan slog ut den..så det var mycket som försvann den gången.


Här kommer några bilder från vintern 06/07

  Här är det Citca, Humlan; Birba; Birk, Saga, Electra och Safiiri..

Birba och Citca ser man här mest..

Här kommer en till på Safiiri från -07

Nästa är några på Electra..september-05

  Electra sommaren- 05, Roda kollar på..

Här kommer det en bild på Roda från september-05

     

Här är det lite bilder från vintern 05/06..när Safiiri har precis kommit till oss..

  Safiiri och Electra   Safiiri   Birba och Safiiri   safiiri   Watitzi


Safiiri och Watitzi..


Här kommer några från vintern   05/06

  Electra, Humlan och Denver

Electra, Humlan och Denver.      

Nästa är från juni/juli -06 när Saga hade precis kommit till oss, och birk fortfarande fanns kvar hos oss..

  Saga   Birk och Humlan   Humlan, Citca, Birba och Safiiri   Saga

Safiiri, Birba och Birk

Och nu ett par bilder på Roda som skulle ha blivit 8 år i morgon....vi har sagt både Anders och jag att vi komer nog att skaffa en islänning igen, men det tar nog 10 år innan det är aktuellt..för det är helt underbar hundras..


Roda januari- 04


Roda  våren -04

      


Vi håller på att försöka få till hemsidan under dagen, (företags sidan)allt inte klart men en början..vi håller på att jobba med loggan..den tar ett tag att få färdig.. 

Av Lena Persson - 11 februari 2011 19:21

har det blivit.

 Anders fick jobba extra inatt så när han kom hem vid halv sju tiden,då  hade jag varit ute med hundarna och gett dem mat och vi tog med oss Devil för att åka till Ljungby. Hade bokat in ögonlysning och HD och ED röntgen.

Ögonen var helt ok, så nu är det bara att vänta på svar på det andra..Tog några bilder på honom när vi väntade på att han skulle somna. Så han har här både fått dropparna i ögonen och fått den lugnade sprutan inför röntgen..då är man inte helt på topp..

      

Syns att han är lite dimmig  i blicken..


När vi var på hemväg ringde telefonen..det blev ändring på mina planer för denna helg..skulle ha åkt uppåt landet en 40 mil idag, men det blev inställt, några av de andra som skulle ha varit med i helgen, hade ringt och avbokat eftersom väglaget och vädret inte var det bästa....och när vi kom närmare hemmet så var det inte det bästa vädret här heller, så det hade inte varit så roligt att köra upp..


Så helgen blev plötsligt lite tom, men bara lite   Men hade gjort upp träningsschema för nästa vecka, och så fick jag två bonus dagar..inte helt fel..så helgen blir klicker helg..ska köra in Devil på det med.

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok

Följ bloggen

Följ perssons med Blogkeen
Följ perssons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se