Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Dags för uppdatering!!

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan komma igång med lite uppdateringar.


Har även fått en massa fina bilder från våra härliga valpköpare som jag med ska försöka få in under den närmaste tiden.


Vi har för tillfället 9 hundar här. det är Conti,fl, 13 år i maj, Humlan,fl, 11 år i juni,Electra nb,9 år igår, Watitizi,s,9 år i mars, Safiiri,fl,9 år i september, Nova, fl, 7 år i oktober, Charizma, fl, blev 6 år nu i januari, Diza, fl, 6 år i november, Devil, fl, 6 år i november.


Citca fick vi ta bort under 2013, lite efter hon fyllt 12 år, det är ett av de jobbiga beslut man måste ta som hundägare,men ett av de svåraste, ibland är det tydligt men ibland tar man på sig skygglappar, omedvetet och inte ser det som finns framför ögonen, ett bra tips är att filma sin hund i vardagsmiljön för att verkligen kunna se hur det är, för vi vill ofta se det vi vill se, men är nu inte att man ska avliva dem för allt, men de kanske kan få hjälp som underlättar vardagen för dem även om de är gamla och vi kan få flera år och njuta av med dem.


Fortsätter under veckan med mer uppdatering.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Av Lena Persson - 23 december 2012 21:35

Önskar vi er alla.   Varit några intensiva månader, med mycket att göra med allt. Hoppas på en lugn sista vecka med nya tag inför nästa år.. Hundar älskar all snö som har kommit/ kommer ner, de kunde bo ute dygnet runt om de fick verkar det som...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok

Följ bloggen

Följ perssons med Blogkeen
Följ perssons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se