Direktlänk till inlägg 31 december 2012

Önskar er alla ett Gott Nytt År

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att detta år inte blir helt smärtfri heller. Humlan opererades för Juveltumör i våras.


Men vi hade en underbar kull som föddes i december -11. Och även en underbar kull i juli-12.


Så roligt att få följa er och era hundar, det gäller även er som har från tidigare kullar.


så ett stort tack de alla valpköpare och vänner, önskar er ett härligt 2013.Här kommer bilder från Alexandra i Norge på Cleo, fd.Perssons Fanta. Härliga bilder!

           

Finns även som grupp Perssons kennel på face book som ni som valpköpare är välkomna till. 
ANNONS
 
Rickard

Rickard

23 februari 2013 21:15

Vilken Julstämning som de bilderna gav:)

http://rickardbranden.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Av Lena Persson - 23 december 2012 21:35

Önskar vi er alla.   Varit några intensiva månader, med mycket att göra med allt. Hoppas på en lugn sista vecka med nya tag inför nästa år.. Hundar älskar all snö som har kommit/ kommer ner, de kunde bo ute dygnet runt om de fick verkar det som...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok

Följ bloggen

Följ perssons med Blogkeen
Följ perssons med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se