Direktlänk till inlägg 17 juli 2011

Två veckor semester är gjorda..lite om vad vi gjort de sista veckorna..

Av Lena Persson - 17 juli 2011 22:11

Ja det blir inte ofta jag skriver här, är kanske dags att lägga ner den, tiden räcker inte till med allt. Men ska ta lite i bakvänd ordning.


Men ska försöka få till lite av det som har hänt de sista veckorna..Nu i helgen har vi hållit på och försökt få till lite på gården, det är mycket som ska fixas och ändras här och det tar mycket tid att få iordning...men hundarna och vi har varit mycket ute i skogen med. 


Ett stort grattis till CECILIA och DOUGLAS (Perssons Clabbe) som tog ett Cert och BIR i Tvååker i lördags.


 Var i onsdags iväg till Falkenberg och vallarna, för att se teatern där, vi försöker komma dit en gång varje sommar för att se den. var lite svårt att få in det i år men det lyckades. Tack för sällskapet, Annelie och Roger..


Kom hem på kvällen i måndags efter en vecka uppe i Åre / Järpen. En vecka varvad med semester och studier, supermysig vecka. Det är ett helt annat tempo där uppe, positivt menat, ett lugn som man nog måste uppleva för att känna.


Vi bodde i en stuga på Ristafallets camping, här kommer lite bilder på vattenfallet som vi bodde bredvid..det hördes hela tiden, men inte så det störde.

            Jag var på en etologi utbildning uppe i Järpen, väldigt bra, med mycket nytt, men även med mycket som satte igång många tankar, mycket ifråga sättande av vad man har tagit till sig innan. Men bara bra, man ska hålla sig uppdaterad och både tänka och känna var man själv står och tycker/ tror på. Vi fick till oss mycket nytt och fick testa på lite av varje som var väldigt intressant och väckte mer nyfikenhet.


Ser fram mot nästa gång i september. Även den gången följer Anders med upp, Stort tack till våra barn som tar hand om allt här hemma på bästa sätt.


Vi var uppe på ett berg en kväll, vet inte vad jag tänkte mig innan, tyckte inte det såg så farligt ut när de visade vad vi skulle upp på, Suljätten, tror den är ca 850 meter hög på håll ser det inte så farligt ut, men jag gjorde misstaget att titta ner när vi had kommit rätt högt upp och sedan upp, det var väldigt brant och jag går inte gärna upp på en stege ett par meter upp så jag kan säga att det kändes inte helt ok ett tag, det var spagetti i benen och snurr i huvudet och tankar på att jag ska ner för det här branta berget..men jag gav mig ända upp och när det finns större yta att röra sig på kändes det inte så farligt, lite bilder från den turen.

                På första bilden ser man toppen vi ska upp på, ser väl inte så högt ut. :) eller hur.

Jag oroade mig för att jag skulle ner med, men det gick bättre än jag trodde, man ska inte oroa sig i förväg säger jag alltid, men man lever inte som man lär. :)

Det var bara att gå och titta var man satte fötterna , men inte titta runt omkring sig så var det inga problem. Och det bästa av allt, Min rygg som har varit utdömd i över 30 blev bättre än vad jag kommer ihåg att den har varit eller när den var senast, nacken blev rörligare men inte helt ok..Men tror inte jag vill klättra i berg mer än nödvändigt för det, men  verkar som det inte är helt fel för kroppen.


Vi var och kollade runt lite överallt var en kväll vid tännforsen och vid Åreskutan, det sista kändes som ett måste när vi var så nära, men ingen höjdare att åka upp i de vagnarna. Bilder från tännforsen.

        Anders var förstås tvungen att gå ut och kolla..

Vår minsting har tagit studenten, här kommer en bild på Martin på hans student dag.

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards