Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Ett Gott Nytt År

Av Lena Persson - 31 december 2009 20:34

Önskar jag er alla, för snart är vi där. Ett nytt blankt år, som man har många förväntningar och förhoppningar på, allt är möjligt. även om man vet så vill man inte tänka på allt tråkigt som kan hända, för livet går tyvärr inte rakt fram i positiv anda.  Men det tråkig kommer alltid, det kan man lita på, så varför tänka på det innan det har hänt och må dåligt.

 

Det är ju nu vi lever, och kan göra det bästa av allt, även om vi alla har olika förutsättningar och möjligheter. Det är väl det som är problemet med mig, jag vill mycket, så därför blir det rätt intensivt liv jag lever.

 

Men jag har mål och planer med mitt liv, sedan är det ju upp till mig att förverkliga dem, jag kan ändra mig på vägen, saker kan hända..men jag är öppen för vad som komma ske..är inte så bra på att se bakåt, på det som inte blev som jag tänkt, men någon mening är det med det också, det går inte att älta det.

 

Jag har de senaste dagarna tagit ett par beslut som jag inte vet vart de bär eller om jag har tagit mig vatten över huvudet. Vem vet..

Men har diskuterat det med Anders, men han säger att det är jag som måste bestämma..fast han är modigare med mitt liv än vad jag är själv, han har nog lite för stor tro på mig..

 

Att jag sitter här just nu, beror på att vårt liv ser inte ut som andras, det verkar som alltid är det någon av oss som jobbar när det är storhelg, och vi andra väntar. Men Martina och jag har klippt klor och borstat pälsar, ikväll,  flera av hundarna har börjat fälla för fullt. Snart ska vi börja fixa lite mat. Anders jobbar och slutar inte förrän klockan 22.00, så i år är det jag som väntar på honom och inte tvärtom..Han är den som brukar vänta på mig.

 

 Imorgon ska jag följa med Isak till Borås, han åker hem, måste vara uppe till på måndag och vi jobbar hela helgen, så det är enda dagen.

 

Jag kan inte påstå att jag är så glad i kylan som vi har nu, men de fyrbenta älskar det. Blir lite bilder idag från ett par dagar innan jul.

 

Men har hittat en väldigt bra produkt för min nacke, har en krage som är kanonbra, en "Back on Track" produkt, var ute efter en tröja men den var slut, så jag tänkte att jag kunde prova kragen, inte så att jag är bra men kan känna att det inte är helt. fel. Att jag provade var att vi träffade ett par som hade det till sina hundar, men hade bara en filt och båda hundarna älskade att ligga på den, de hade köpt produkter till sig själv också, annars hade jag inte vetat att det fanns.

 

HA DET BRA ALLA.                         

 
 
carola

carola

1 januari 2010 12:05

vilka härliga bilder på hundarna...och tack för idag,du är en riktig vän..

http://www.123minsida.se/cazam

 
Cathrine

Cathrine

1 januari 2010 14:25

GOD FORTSÄTTNING!
Hopps ni får ett bra år tillsammans och med det ni tar er för! Lycka till med dina planer.... vore kul att veta vad ni har för funderingar som du skriver lite om!
kram

http://www.freewebs.com/bayliezochniilaz/index.htm

 
Cecilia

Cecilia

1 januari 2010 17:15

Det var många kloka meningar i ditt inlägg. Flera meningar man fick en tankeställare av! nyttigt! Ingen Nova som är på väg och börja löpa än?
God fortsättning!
Kram

http://www.ciashundar.se

 
Ingen bild

Liz (Bex o Douglas mormor)

1 januari 2010 18:15

Gott Nytt År själva. Jag gillar din inställning till livet Lena.
Tro på dig själv och njut av livet.
Hoppas du o Anders får ett bra 2010 med familj o hundar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards