Direktlänk till inlägg 15 augusti 2009

Norrköping den 15 augusti

Av Lena Persson - 15 augusti 2009 19:14

Och vi har varit på utställning, vår första officiella i år. Har varit på två inofficiella i år, med Diza den senaste i början av maj.

Så idag var det dags, vi hade plockat ur buren i Anders bil ,för att vi behövde utrymmet för annat för några dagar sedan. Så Diza  som var med idag fick prova att åka i bilbälte istället, bara där borde jag börja tänka hur osmart man är ibland..Diza som inte kan åka till Vimmerby utan att hon spyr, men jag tänkte inte, eller tanken var att istället för buren så kan det vara bättre att vara på ett ställe, begränsad yta. Hon var inte så glad åt bältet men det var nog rätt ok..men hon mådde inte bättre, hon fick kräkas gånger flera på väg upp.Så hon som i vanliga fall är en lugn lite försiktig hund, var inte alls på humör, att det sedan var soligt och varmt gjorde det ju inte bättre, hon ville inte..Och sedan hade jag inte några stora förhoppningar på oss innan, vilka vibbar man sänder ut..Nu låter det som 20 ursäkter, det är inte så..Utan det är ju personlighet och att det inget som vi håller på med.

Och till min stora förvåning fick hon en etta med HP..Och då visade hon klart och tydlig att det här är inte kul alls, ville inte visa upp sig. Tyvärr så kommer vi nog inte på någon utställning mer i år med henne, så det blir ingen sådan träning för oss. Och alla utställningar är ju rätt långt bort..Men snart blir det ju lite kallare så då kan ju några hundar hänga med när man åker iväg på olika turer, så förhoppningsvis klarar hon av bilåkandet bättre nästa år..För hemresan var inte bättre för henne, hon mådde dåligt då också,  men då på tom mage, så det är först nu hon börjar bli sig själv igen, och då är det en fyra , fem timmar sedan vi kom hem..

Sedan är ju inte mamman den som gillar det här med utställningar heller, och henne ska jag åka till Nyköping med imorgon, och än har hon inte tyckt att det här med utställningar är något för henne..Att hon sedan är pälslös för tillfället är ju inget plus, men det är kul att komma på några utställningar iallafall, och jag har inga stora stjärnor och jag är ingen, men helt underbara hundar har jag, för oss är de bäst..

Det kommer lite bilder som jag har fått av Nathalie på henne och Diza och Diza ensam, sedan en bild på mig och Diza, när jag försöker förklara något under ett träningspass.Har fått en massa fina bilder av Nathalie så fler kommer undan för undan. Sedan är det lite bilder från dagen, det var soligt så många bilder gick inte att se, men några här på Diza och mig sedan en bild på Den tik som blev etta före Diza en fin snart ettårig  liten dam.

 Här kommer kritiken,

Utmärkt uttryck. Mycket feminint huvud. Korrekt bett, Mörka ögon, Korrekta öron, Bra hals, Välvinklad, Väldigt utvecklat bröst för ålder. Övergångspäls. God färg. Rör sig bra. Skall få lite mer självförtroende.

Har funderingar att anmäla mig till spåret på lördag i Karlskrona, hade tänkt åka med Diza, men vet inte nu, det är långt att åka, så jag tror inte hon har någon behållning av dagen, så i så fall får jag nog ta med någon av de äldre, Kanske Birba eller Citca..

Grattis Cecilia och Bex till den andra pinnen i agility, Tror det hade gått rätt bra för Görel och Teddi i hopklassen.

Grattis Yvonne till Bir och Cert..

 
 
Ingen bild

annelie

15 augusti 2009 20:53

Vad ni far, men ni är ju unga så det orkar ni nog!!
Kramar

 
Cecilia

Cecilia

16 augusti 2009 07:25

Tack för gratulationenra. Men du var är energin att tro på sig själv?? Du kan om du bara intalar dig, det såg jag i Ronneby ;)
Teddy blev 8:a i hoppklassen med pytte lite tidsfel så det tyckte jag var bra.
Kram

http://www.ciashundar.se

 
Ingen bild

Cathrine

16 augusti 2009 13:49

Grattis till Hp! Alltid kul att få.

 
Ingen bild

Ingela Örtengren

21 september 2009 23:40

Nämen titta !Där är ju jag och min Fina :o)
Kul att träffas och hoppas vi syns igen!Kram från oss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards