Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Ronneby utställning den 9 augusti

Av Lena Persson - 10 augusti 2009 13:10

Var vi på..Men utan egna hundar, men eftersom vi visste att Cecilia skulle ställa Bex och Douglas och Olivia skulle ställa "Donna" numera Bobbo för första gången både för hund och ägare, och när vi hade möjlighet så ville vi vara på plats..Och när Martina också bor där så kan man ju passa på och hälsa på henne med. Det kommer nog att dröja ett tag till vi ser henne igen.

i den ringen lapphundarna ställde drog det ut på tiden och eftersom Oliva också hade en rottis att ställa, premiär för henne med så började det köra ihop sig för dem, att de skulle gå samtidigt..de hade som tur var ringarna brevid varandra, sådan tur är inte ofta man har.

Men jag fick hoppa in och ställa Bobbo, och jag är ju inte den duktigaste eller proffsigaste i den grenen heller, men jag hann ju inte ens bli nervös. Så det underlättar ju lite.

När Olivia anmälde Bobbo så gjorde hon det över internet och då blev hon anmäld i valpklass, fast hon blev 9 månader den 8 augusti. Vi frågade hur det kom sig men svaret hon hade fått var att det gällde hur gammal hunden var vid anmälan, men jag har anmält Diza lite senare i höst och hon var inte heller 9 månader vid anmälan, men ska gå i juniorklass.

Men mycket var en helt ny upplevelse för mig denna utställning, jag fick lyfta upp henne på bord, aldrig gjort det innan med en lapphund.

donna

Men Cecilia som gick efter var det också en ny upplevelse, Douglas kunde inte begripa vad det skulle vara bra för..

duoglasmen flera sa till om bordet så det försvann efter att Douglas hade gått. Domaren undrade också över om Bobbo gick i rätt klass, men de som satt där var helt säkra på att hon skulle gå valpklass.

Resultatet, ja hon fick jättefin kritik, även om hon kanske inte tyckte att det var det roligaste hon hade gjort, men med allt nytt så är det inte så lätt förstå allt som händer. Hon blev tvåa efter en liten fin tikvalp, som jag tyvärr inte såg så mycket av, det blir så man låser sig på det man gör. Och nej, ingen anmärkning om färgen..

Sätter in lite bilder från dagen, fick inga bra på douglas, bara den på bordet..Men några på bobbo och en på bex, sedan fick jag bild på Wilma med mormor..äntligen fick jag se henne , så söt och go..men även om jag har 4 egna barn så blir man helt bortkommen när man håller en sådan liten som man aldrig har hållit i ett barn..

Har fått lite bilder och information på mailen i helgen, sätter in det lite senare..

 
 
Cecilia

Cecilia

10 augusti 2009 19:20

Det var jätte kul och träffas och prata en stund. Och du var jätte duktig, inte så nervös kanske bra och ha andras hundar och bara bli inslängd i det :). Tack för trevligt sällskap!håller på att jobba på att övertala Andy ang. den 26.
Kram

http://www.ciashundar.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lena Persson - 10 augusti 2014 21:21

efter Contis dotter Besutys dotter Tua finns hos Jessica, några riktiga små godingar. här kommer lite bilder på dem,hon har några kvar som letar nya hem, leveransklara den 1 september.                   ...

Av Lena Persson - 3 februari 2014 11:19

har legat nere med bloggen under en väldigt lång tid, inte för att inget har hänt, utan mer att det har hänt lite väl mycket både på det privata, personliga och hundarna. det finns mycket som har prio ett i sådana lägen. men nu hoppas jag att jag kan...

Av Lena Persson - 5 april 2013 22:14


men ni ska veta att vi finns för er och våra tankar idag har varit hos er. Flingan som har bott i Norge förolyckades idag. Vi är tacksamma för att hon har fått bott hos er och haft ett innehållsrikt liv och vara älskad även om det blev ett kort liv, ...

Av Lena Persson - 31 december 2012 18:54

om man tänker tillbaka på 2012 så har det varit ett jobbigt hundår, började året med att Birba blev sjuk och vi fick ta bort henne i januari, sedan i maj tog vi det beslut som vi hade haft över oss länge och Bamse fick somna in. Tyvärr så vet vi att ...

Av Lena Persson - 26 december 2012 20:07

känns det som det har varit länge på alla fronter. Vill mycket men tiden räcker inte till, mycket på grund av att dagsljuset inte finns så det är att träna inne mycket nu och hitta på lite olika saker för att se om det funkar eller inte.. Devi...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Skapa flashcards