Alla inlägg under februari 2008

Av Lena Persson - 11 februari 2008 22:07

Det är lite jag har satt som mål innan dess, får se vad jag lyckas med. Jag hade ett mål att lära mig rida islandshäst, och det har jag ju kommit en bit på väg med, mycket kvar, men hur många är fullärda med en gång??

Håller lite utkik efter några passande islandshästar får se när de dyker upp..det är ju ingen panik än..

Ett annat mål är att jag ska ta motorcykelkort innan jag blir 50, och nu har jag ju bara 4 år kvar, så det är snart dags att sätta fart..

Sedan har jag ju en massa planer och planeringar som inte är så där tidsbestämt, utan det blir en dag..

Imorgon är det Anders tur att fylla, så jag är äldst i familjen, med en dag..

Sätter in flera bilder på valparna idag med, de har börjat intresserat sig för varandra, nasa lite och så..de är så runda o goa..fast jag är ju partisk förstås.. 

Av Lena Persson - 10 februari 2008 22:29

mer. Det går fort nu, det är bara några dagar till de ska börja äta lite fast föda, åtminstone smaka lite.. för att förstå att det finns så mycket mer än mammas mjölk..och börja prova lite att komma ut..är det sedan dags för..kan inte låta bli att ta lite bilder och sätta ut här..lilla Nova, som har växt väldigt hon med, och jag ska börja valpkurs på tisdag, det blir nog en upplevelse det....

Av Lena Persson - 9 februari 2008 21:05

Var på en sk. tjejkväll igår, det var på Hagadal, Hultsfreds sport och simhall. Det började vid 17.00 med en timmes prova på magdans, inget som jag fastnade för, inte riktigt min grej...efter det var det lite mat, olika snittar, ostbricka med citron el. gurkvatten..var visning av olika hudvårdsprodukter och av handgjorda smycken..Sedan fick vi gå in i simhallen, där det först erbjöds arombastu med citrondoft, när vi sedan kom ut i simhallen, var det uppdukat med olika frukter, vatten och olika godis,( perfekt för en godis gris som jag). I sim hallen var det olika aktiviter som erbjöds, bland annat, fotbad, ansiktsmassage, bara ligga och flyta i uppvärmd pool, eller de som ville kunne simma. Efter simhallen erbjöds det arombastu igen denna gång med lavendeldoft. Vi var på hemväg vid 22-tiden, vi fick också se på vad hagadal hade och erbjuda för träningsredskap.. Men det var en trevlig och framför allt avkopplande kväll, kan tänka mig att göra om den..

Annars på hundfronten är det lugnt med de större, och de små grynen växer och utvecklas för var dag, helt underbart att följa dem.. Förhoppningsvis hinner jag gå några spår imorgon, om det blir som jag har tänkt, men jag tar inga blodspår den här gången utan vanliga.. 

Av Lena Persson - 7 februari 2008 22:50

inse..någon fotograf blir vi inte. En del får till så bra bilder, av nästan allt, men där ligger inte min eller gubbens talang. Men jag har ju aldrig sagt det heller, så man gör så gott man kan..

Men det är ju som med NÄSTAN allt, orginalet är bäst live.

Men vilken aktivitet det är i lådan idag mot igår, får se hur det är i morgon. Det är nästan 2 år sedan vi hade någon valpkull, vad fort man glömmer. Sätter in en bild på en av hanarna.

Av Lena Persson - 6 februari 2008 20:46

Och bli lite mer medvetna om omgivningen, men det är inte mycket ännu,,,maten är viktigast än..fast det går snabbt nu..det är mycket som ska hända i deras liv de närmaste 6 veckorna. För då flyttar de.. Det är inte klokt egentligen vad fort det går, de ska lära sig massor de närmaste veckorna...sätter in en bild på en av hanarna som har börjat kolla in omgivningen....ja, jag vet det är inte mycket de ser ännu, men det är kul att se att det är på gång..Sedan en bild på en del av gänget i en klump..

Av Lena Persson - 5 februari 2008 21:39

fyller Martina 21-år, det blir andra året hon är borta vid födelsedagen. Men jag har kollat upp så hon är ledig imorgon, för det väntar en liten överraskning. Men som hon sa, det är väl blommor annars blir jag nervös...men jag sa nej, nej inga blommor i år..lite spänning ska det väl va..men hon kommer nog hem när hon får en lucka..valparna drar..

Ja, valparna växer, sätter in nya bilder på dem på torsdag när de är 2 veckor.

Har annars haft en bra vecka, jobbade några timmar i måndags kväll, idag var jag på en kurs 2 timmar. I morgon har jag fm, men sedan är det kväll torsdag och en kort tur fredag..en riktig lyx-vecka...har annars fått ett nytt schema som vi inte har hunnit gå så länge på ännu, men känns ok, ett av de bättre, men om ett par veckor är det dags för ett nytt så..inget är för evigt..det är väl det jag har en så intensiv fritid så jag behöver fasta tider..

men det är väl bara att inse att hjärnan inte räcker till, utan det är dags för minnes anteckningar, men då slarvar jag väl bort dem med..

Men förra veckan pratade jag lite löst med en nära vän, om att hon skulle komma en sväng på söndagen, (eventuellt). Men det försvann ju ur mitt minne, jag var knappt inne lördag eller söndag. I går ringde hon, då kopplade jag. hon hade försökt nå mig...men för att meddela att hon inte var pigg och inte kunde komma..men det är sådant som inte får hända..hoppas du mår bättre idag..

Sätter in en bild från i julas när Martina var hemma sist..

Av Lena Persson - 3 februari 2008 22:15

ch vi med den..det känns så . Nu är vi inne i feberuari och håller redan på att planera långt in i maj, om vi inte var tvungna att jobba kvällar och helger, så mycket lättare det skulle vara..allt sker ju på kvällar och helger. Det känns så iallafall. Varje kurs, tävling, träff måste man kolla upp. jobbar jag, går det att få ledigt. Sedan vet jag ju att vi har sådana jobb, som det är kvälls och helgjobb med i. men det känns jämt som det krockar. Visst jag behöver ju inte vara med på allt, men just nu känns det som jag hakar upp mig på jobbardagar och ser inte lediga kvällarna och helgerna. Men det är bara att inse att det är dags för något annat, dagtids jobb, men var finns det???

Fast idag har vi varit lediga, har lagt flera blodspår. Var så kul för Electra har inte varit så förtjust i blodspår, så jag har lagt vanliga till henne. Men idag kollade jag av henne, hon var heltaggad, klarade det galant, och ni kan tro hon var stolt när hon bar hem klöven, det riktigt syndes på henne hur lycklig hon var..och en till som var stolt var lilla Nova, jag hade tänkt att gå ett litet spår med henne, men missbedömde hur mycket blod det var i flaskan, så det blev ett längre med vinklar till henne med. Och de hade legat i 5-6 timmar..men hon tog det galant, hon var lika stolt när hon bar hem skanken, det var en trofe´.

Annars har vi mest suttit och njutit av valparna, jag kan sitta och bara titta på dem, de är helt underbara....

Bilder på Saga, ELectra o Nova och på Saga o Birba.

Av Lena Persson - 2 februari 2008 20:23

Ja idag fyller hon år.. Och vi har varit ute i skog o mark nästan hela dagen. Isak har tagit hand om valparna o Haiwa idag. Det har blåst lite men solen har lyst och värmt rätt så bra, så det har varit en fin dag.

Jag ska plocka fram blod och klövrar ikväll, för att lägga några spår imorgon.Som vi ska gå på söndag o måndag..

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7
8
9 10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards