Alla inlägg under december 2007

Av Lena Persson - 9 december 2007 17:48

Fick ett samtal i eftermiddags, det var från Malmö,,,Cecilia hade tävlat med Bex i lydnad, säsongens sista. De fick ett första pris med sina 173 poäng, och inte nog med det de blev etta av 15 hundar. BRA JOBBAT, ni är verkligen duktiga, båda två..Ett par bilder på dem från den helgen vi tränade rallylydnad, en är på Bex och syrran "Aska", Safi.

Själv går jag i funderingar på hur jag ska göra till helgen, Safiiri fäller för fullt, så egentligen är det dumt att åka, men sedan vill jag åka, för jag tycker om den utställningen, alla hundar och alla grejer som man kan hitta där.

Sedan har jag funderigar på den flygresa vi ska göra snart, har pratat med flygbolaget, men har inte kunnat boka klart, för har inte fått ok för att ta med valpen hem. Och då är det ju meningslöst att åka, väntar på svar i morgon.

 Den här gången ska vi ju åka flyg mellan Stockholm och Luleå. Sedan få tag i en hyrbil till Haparanda där vi ska möta upp , för vidare resa till Torneå. Men man vill ju att allt är klart innan, även om vi flyger i Sverige, så det inte blir som förra gången.

Då flög vi mellan Stockholm och Wasa, allt gick bra tills vi skulle hem, då fanns det inte med att valpen skulle med, utan jag skulle betala en gång till, för plats fanns ju...

Men eftersom jag är envis när jag vet att jag har rätt, men ett stort problem är tidskillnaden och att det var en lördag, så kontoret i Stockholm öppnade senare, men som tur är så hängde jag inte med på hur tiden var, utan ringde och hamnade i telefonköer, innan jag kom rätt. Förklarade problemet, och visst det var helt rätt jag hade bokat och betalt, så det var bara att ett fax måste fram till flygplatsen .. Men eftersom jag var ovetande om tiden så var jag lugn, men det var nästan i sista minuten vi fick klartecken...vi lyfte med en gång..

Eftersom vi inte hittade en så liten bur, och man vill ju inte trycka in dem i för små burar så fick hon resa i bagaget, men flygvärdinnan satt hos henne.

Och när hon kom fram till tullen, så kom hon bara ur buren som inget hade hänt, helt cool..

Imorgon ska jag ut och lägga lite spår, har inte hunnit med det så mycket sista tiden, det är ju nästan mörkt jämt, och även om hundarna kan spåra i mörker, så har jag lite problem att se...

Av Lena Persson - 6 december 2007 20:07

Och jag har svårt att hinna med.. det är mörkt nästan hela dygnet, så det är verkligen korta dagar, så det är väl därför man tycker tiden går fort, man hinner inte så mycket ute. På det visset är det skönt med snö och månljust, då ser man i skogen på kvällen med, även om jag inte gillar snö.

Snart ska vi åka och hämta lilla Beallemas, är ett samiskt namn och betyder Lin, den 14 el 17 december blir det, får se lite hur det är med flyg och sånt.

Vi har ju planer att ställa Safiiri i Stockholm den 16/12, men vet inte hur det blir nu, det känns lite tufft att åka till Stockholm så tätt, men än är vi ju inte där.


Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lenas gästbok


Skapa flashcards